توضیحات

فرصتی برای مدیریت دهه هشتادی ها در فضایی کاملا" رقابتی

سلام. به پویش رقابتی و نفس‌گیر «شهردار شو» خوش آمدید.

تبریک می گوییم. همین که این شجاعت را داشتی تا خودت را در یک آزمون واقعی مدیریتی قرار دهی، پیروز این میدانی. برای ثبت نام و شرکت در این پویش هیچ چیز لازم نیست، مگر جسارت،‌اعتماد به نفس و صد البته متولد دهه ۸۰ بودن. باید آنچه در ادامه می آید را با دقت بخوانی و با یک یا علی وارد گود مدیریت شوی.

تعریف و اهداف
شهردارشو، پویشی رقابتی ویژه متولدین ۱/۱/۱۳۸۰ تا ۲۹/۱۲/۱۳۸۹ است که از سوی معاونت هنری شهرداری رفسنجان طراحی و با همکاری شورای معانین، شورای محلات و شورای اسلامی شهر رفسنجان و سایر فعالان و دغدغه مندان این حوزه برگزار می شود. این پویش که آغازگاه فاز دو پروژه محله محوری شهرداری رفسنجان است با هدف توانمندسازی، مدیریت مردمی، مدیریت مشارکتی، یادگیری کار گروهی و تشکیلاتی و میدان دادن به جوانان و نوجوانان دهه هشتاد در عرصه مدیریتی و برنامه ریزی، اجرا خواهد شد. از این‌رو اگر یک دهه هشتادی هستید این فرصت را از دست ندهید و با نامزدی در پست شهردار محله از تاریخ ۸ آبان ماه خودتان را در یک چالش مدیریتی قرار دهید.

ماجرا از چه قرار است؟

۱) در این پویش متقاضیان و داوطلبان کرسی شهرداری محله، در سامانه شهردارشو ثبت نام و محله مورد تقاضای خود را (محله ای که در آن ساکن هستند) انتخاب می کنند.
۲) پس از پایان مهلت نام نویسی، داوطلبین باید از برنامه های خود و از اینکه می توانند شهردار خوبی برای محله خود باشند دفاع کنند. ۳) پس از بررسی برنامه ها و توانمندی ها، کسی که بالاترین امتیاز را کسب کند با حکم رسمی شهردار رفسنجان به مدت ۳ ماه به عنوان شهردار محله خود انتخاب می شود.
۴) شهردار منتخب محله باید با در نظر گرفتن برنامه های خود، نسبت به انتخاب معاونین و مدیران شهرداری محله اقدام ورزد و تیم سازی کند.
۵) شهرداران منتخب و مدیران شهرداری محله در کارگاه های آموزشی حضور پیدا می کنند تا با وظایف خود آشنایی بیشتری پیدا کنند.
۶) شهردارمحله به اتفاق معاونین و مدیران، کار خود در یک فضای واقعی آغاز می کنند. محله را بازدید می کنند، نیازها و مشکلات را شناسایی می کنند، درخواست های مردمی را می شنوند، و با برگزاری جلسات مختلف، راهکارها و برنامه های عملیاتی جهت رفع مشکلات و بهبود وضعیت محله در زمینه های مختلف تدوین و مصوب می کنند.
۷) شهردار محله تمامی طرح ها و برنامه های نهایی خود را در صحن شورای محله برده و از آنها دفاع می کند.
۸) تمامی فرایندهای پویش، طبق آیین نامه اجرایی که در اختیار شهرداران و شورای محله قرار می گیرد، پیش خواهد رفت.

این همه که گفتیم چه سودی داشت؟

۱) هر چه تلاش ها، محاسبات و برنامه های شهرداری محله دقیق تر باشد می تواند در جذب بودجه و بهبود وضعیت محله خود موفق تر عمل کند.
۲) شهرداری رفسنجان خود را موظف می داند تا نسبت به اجرای طرح های مصوب در هر محله طبق ضوابط شهرداری و آیین نامه کمیسیون معاملات با همکاری شهرداری و شورای محله اقدام کند.
۳) تمامی تلاش ها و طرح های مصوب و غیرمصوب شهرداری محله از سوی کمیته داوران مورد ارزیابی قرار گرفته و رتبه بندی می شود و متناسب با آن ارزیابی پاداش های زیر اعطا می شود:
رتبه اول: تمدید فعالیت شهردار محله و مدیرانش به مدت ۱۲ ماه + فرصت اجرای طرح های مصوب خود + پاداش نقدی به
مجموعه اعضای شهرداری محله
رتبه دوم: تمدید فعالیت شهردار محله و مدیرانش به مدت ۹ ماه+ فرصت اجرای طرح های مصوب خود+ پاداش نقدی به مجموعه اعضای شهرداری محله
رتبه سوم: تمدید فعالیت شهردار محله و مدیرانش به مدت ۶ ماه + فرصت اجرای طرح های مصوب خود+ پاداش نقدی به مجموعه اعضای شهرداری محله
رتبه چهارم تا دهم: تمدید فعالیت شهردار محله و مدیرانش به مدت ۳ ماه + فرصت اجرای طرح های مصوب خود
۴) محله هایی که شهرداری آنها در رتبه های اول تا دهم قرار نگیرد، فرایند انتخاب شهردار آن محله مجددا از سوی شهرداری برگزار خواهد شد.
۵) پس از پایان مهلت فعالیت شهرداران در رتبه های اول تا دهم، فرایند انتخاب شهردار محله مجددا از سوی شهرداری برگزار خواهد شد.